delar construct
giurgiu web design

StemaImob - imobiliare, apartamente, garsoniere, vile, terenuri, spatii comerciale in Bucuresti si nu numai!


PROIECTE IMOBILIAREOportunitate !!! Ultracentral - apartamente si spatii pentru birouri, parcari subterane      Proiectul este situat in imediata apropiere a Casei Radio cu extindere pe o suprafata de 13.000 metri patrati si se prezinta ca un ansamblu de 4 tronsoane, legate arhitectural astfel incat sa-ti asigure maximum de confort si relaxare: spatii moderne extrem de generoase, finisaje de cea mai buna calitate, spatii verzi, pasaj pietonal si parcari subterane.
      Complexul va pune la dispozitie 51 de apartamente ( 7 studiouri, 15 apartamente cu 2 camere, 21 cu trei camere, 8 cu 4 camere si spatii pentru birouri) si 85 de locuri de parcare subterane. Tot aici vei gasi si spatiul ideal de desfasurare a afacerii tale: spatii pentru birouri special amenajate la parterul blocurilor. Mai multa eleganta si profesionalism in relatiile de afaceri.
      Generozitatea si functionalitatea spatiului, adaptate standardelor unei vieti moderne, pozitionarea avantajoasa, toate aceste atribute recomanda drept o alternativa de neocolit in alegerea unei locuinte.

Fotografii proiect:Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! CONTACTEAZA ACUM UN AGENT!
Oportunitate !!! CASA LA PRET DE APARTAMENT!      Imobilele se gasesc intr-un cartier rezidential, la numai 20 de km de Bucuresti, atat de aproape cat sa nu intarzii la servici, dar destul de departe pentru a simti aerul curat.
      Poti trai intr-o comunitate unita, cu o atmosfera de tip village, inconjurat de liniste si natura.
      Ai multa intimitate pentru ca nu cumperi un apartament intr-o vila, ci o casa numai pentru tine.
      Poti sa iesi la aer liber fara a pleca de acasa pentru ca fiecare casa are propria curte.
      Ai tot ce iti trebuie pentru ca proiectul include o gradinita pentru copii si un centru comercial.

Fotografii proiect:Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! CONTACTEAZA ACUM UN AGENT!

OFERTE SPECIALE